Vi er en munter gjeng som elsker å glede andre, og vi satte i gang idèen om å starte en nettbutikk som ville gi kundene flotte priser og produkter. Vi satte i gang i 2015 og lekte masse med idèen på hvordan skulle vi klare dette, men først i 2017 startet vår store kundeeksplosjon og flere har hørt om oss.
Nå i skrivende øyeblikk i 2018 har vi enda en lang vei for å nå frem til alle sammen, og med deres hjelp så rekker vi stadig flere.
Vi har fotograf og modeller som jobber for oss. Vi har markedsfører og kundemottaker som tar dere i mot med høvdingens smil. Vi har også grafikere for å få et sprekt utseende på vår side. Ja vi er en gjeng som prøver alt for å bli bedre daglig og det er koselig hver gang når våre kunder sender oss en mail etter de har mottatt sin bestilling når de takker for den flotte servicen vi gir.
Har dere forresten fått med dere at vi er også på snapchat under navnet PiercingIversen og instagram under navnet piercinghovdingen ? Om ikke så ses vi kanskje der også.
Vi har som motto «høvdingen har det, har du ?»
Med våre kunder i fokus hele tiden så håper vi at kundene finner det de leter etter evt kan fortelle oss hva dem leter etter så vi kan prøve å nå kundens ønske.

Helèn Iversen
Daglig leder

Mobil:
41 07 35 63

Lisbeth Tangen
produktansvarlig

Mobil:
94 21 35 63

Lene Østenstad
annonsør

Mobil:

40 31 45 63